Värmepumpar Möndal


Service, reparationer och nyinstallationer av värmepumpar är vi experter på!

Våra servicemän/installatörer har hög kompetens inom el, rör, kyla och ventilation. Våra servicebilar är utrustade med de mest förekommande reservdelarna som behövs vid ett servicebesök så att en hel del återbesök kan undvikas.

Hönö Värmeservice erbjuder värmepumpsservice i Mölndal. Vi ger våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från det att de ringer oss till det ögonblick vi lämnar deras hem. Vi anser att du förtjänar att bli behandlad som en person, inte som ett nummer, och vi arbetar hårt för att se till att varje interaktion är personlig för dig.

Vi bryr oss om din hälsa och säkerhet och kommer att göra allt vi kan för att hålla dig säker när vi arbetar med ditt system. Vi går aldrig därifrån förrän vi har försäkrat oss om att det fungerar korrekt och säkert, så du behöver inte oroa dig för någonting medan vi är där!

Service av värmepumpar är inte något som många människor vet hur de ska göra själva – det är därför de anlitar proffs som oss! Våra utbildade tekniker kan erbjuda tjänster som t.ex:

-Rengöring av filter

-utbyte av spolarer

-byta batterier i termostater

Vi är auktoriserad serviceombud för Bosch!   

Vi utför service/reparation på din värmepump.

Som alla vet är dagens värmepumpar driftsäkra och får sällan störningar. Oavsett drift-säkerheten kan det ändå hända att problem uppstår. För att då undvika onödiga och kostsamma reparationer kan det vara bra att göra en återkommande underhållsservice på din värmepump.
Lyft luren och ring till oss! Vi har den unika kompetensen som krävs för att ge din värmepump korrekt och regelbunden service/reparation.

Vi utför nyinstallationer.

Vi levererar och installerar elpannor, varmvattenberedare och värmepumpar (frånluft, bergvärme, luft/vatten, luft/luft mm) från marknadsledande tillverkare.
Lyft luren och ring till oss! Vi hjälper dig gärna med råd inför ditt val av värmepump.

 

 

Med detta levererar HÖNÖ VÄRMESERVICE både service och installationer med den bästa kvalitén, korta leveranstider och med attraktiva priser!

Samarbetspartners

Hönö Värmeservice AB

Org. nummer: 556641-5898

E-post:
info@honovarmeservice.se

Adress:
Östra Hamnen 7, 475 42 Hönö

Telefon:
0705-970031

Öppettider:
Mån-fre: 7.30-16.30

Delivent Support

E-post: 
info@delivent.se

Telefon:
0705-970031
Kontorstid (9-17)